Kouluttajasta

Tervehdys kaikille.

Minä olen ihminen Avoimen Koirakoulun takana. Nimeni on Sanna Mikkola ja olen Eläin-ja ongemakoirakouluttaja. Varsinaisen opiskeluni alalle aloitin vuonna 2009 Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa, jota saan kiittää uskomattoman laadukkaasta ja asiantuntevasta opetuksesta. Toimin nykyään myös samassa koulussa mm. käytännön koulutuksen opettajana.

Kuten niin monilla muillakin kouluttajilla tätä kaikkea edelsi innostunut harrastuneisuus kaikenlaiseen koiratoimintaan. Toimintani niin Lauttasaaren Koirakerhossa kuin Labradorinnoutajakerhossa on antanut paljon pohjatietoa ja myös paljon erilaisia taitoja. Molemmissa toimin vuosia kouluttajana enemmän tai vähemmän asiantuntevasti muita harrastajia opastaen.

Intohimoisena koiraihmisenä halusin myös perehtyä rotukoirien kasvatukseen, joten toistaiseksi seitsemän labradorinnoutajapentuetta on syntynyt kennelnimelläni Snackbar´s.

Tarjoan  yksityiskoulutusta ja käytösneuvontaa, sekä järjestän tilauksesta myös räätälöityjä kursseja eri aihepiireistä, asiakkaan toiveiden mukaan.

Koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi on keskeisessä asemassa ihan kaikessa ihmisen ja koiran välisessä vuorovaikutuksessa. Jaan tietoa siitä, kuinka hyvinvointia lisätään ja kuinka sitä pidetään yllä niin että molemmat lajit, sekä ihminen että eläin voivat yhdessä mahdollisimman hyvin.

Nykyaikainen koiranomistaja on valveutunut asiakas, joka vaatii ja ansaitsee saada nykyaikaista tietoa koirasta, sen käyttäytymisestä ja sen kouluttamisesta. Tähän kysyntään pyrin omalta osaltani vastaamaan.

Tervetuloa Avoimeen Koirakouluun.

T: Sanna

p. 0405941394

sanna.mikkola(at)snackbars.fi

1 thought on “Kouluttajasta”

  1. pikestella said:

    Kivaa kuulla Rauhan kuulumisia! Haluamme kuulla myös, mitä Nalalle, Zeldalle ja Helmille kuuluu! Terveisin juuri metsäretkeltä palanneet Pike ja Stella.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s